AgroFood & Biobased
Dit practoraat is verbonden aan SVO vakopleiding food
Samen op weg naar betere plantaardige voedingsproducten
Als we ook in de toekomst voldoende duurzaam en gezond voedsel voor iedereen willen hebben, dan moet er iets veranderen. We moeten bijvoorbeeld meer plantaardige voedingsproducten gaan ontwikkelen en eten. Dat heet de eiwittransitie. Het practoraat Eiwittransitie van SVO doet praktijkgericht onderzoek naar dit thema, deelt kennis en geeft de eiwittransitie een vaste plek in de opleidingen van SVO.
Verbinding praktijkgericht onderzoek, bedrijfsleven en onderwijs
Het practoraat Eiwittransitie verbindt het bedrijfsleven, praktijkgericht onderzoek en het onderwijs.
Dat doen we op deze manieren:
De projecten van het practoraat
Het practoraat Eiwittransitie kreeg aandacht in verschillende foodvakbladen:
Even voorstellen: practor ir. Miriam Quataert
De practor is het boegbeeld en de aanjager van het practoraat. Onze practor is ir. Miriam Quataert. Miriam is naast practor bij SVO ook senior-onderzoeker bij WFBR (Wageningen Food & Biobased Research). Ze heeft daar als specialisatie productontwikkeling, met een focus op de eiwittransitie. Lees hier meer over Mirjam Quataert
Youtube
SVO Vakopleiding Food
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Practor
Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze pagina?
Klik dan op de button hieronder om het stappenplan te bekijken om een practoraat te starten.
Lees hier het stappenplanROC van Amsterdam
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp
ROC van Amsterdam
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp
Bekijk hier alle practoraten en lees meer over de onderwerpen en activiteiten.
Bekijk alle practoratenCopyright: Alle rechten voorbehouden © 2024 | Op ‘Practoraten’® is handelsnaamrecht, auteursrecht en merkrecht van toepassing.