AgroFood & Biobased
Als we in de toekomst voldoende duurzaam en gezond voedsel willen hebben, moeten we meer plantaardige voedingsproducten gaan eten. Dat is de eiwittransitie. Om dit thema stevig bij de horens te pakken, richtte SVO vakopleiding food het Practoraat Eiwittransitie op.
Practor Miriam Quataert is samen met SVO, de slagers- en foodbranche, hbo’s en universiteiten aan de slag gegaan met onderzoeksvragen uit de praktijk.
Hoe practor Miriam Quataert kijkt naar de Eiwittransitie en op elke manier SVO vakopleiding food hieraan bijdraagt, zet zij op donderdag 25 april uiteen tijdens haar practorale rede. Wees welkom!
Workshops
Na het officiële gedeelte is er de mogelijkheid om een workshop naar keuze te volgen. Je kunt kiezen uit:
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor één van de workshops. Geef je voorkeur graag aan vóór 15 april!
Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze pagina?
Klik dan op de button hieronder om het stappenplan te bekijken om een practoraat te starten.
Lees hier het stappenplanROC van Amsterdam
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp
ROC van Amsterdam
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp
Bekijk hier alle practoraten en lees meer over de onderwerpen en activiteiten.
Bekijk alle practoratenCopyright: Alle rechten voorbehouden © 2024 | Op ‘Practoraten’® is handelsnaamrecht, auteursrecht en merkrecht van toepassing.